Senioren | Junioren | Alle entries

N ieuws    V erslag

V  Puth vs.Amstenrade: 2-5

Gepost door Henri Luit (Jeugdcommissielid/trainer) op donderdag 16.02.2017 (20:59:24)

Verslag (van Henk Spoelstra) 28 januari 2017 Vets Puth Schinnen-Vets A’rade: 2-5 (1-3)

Opstelling:

Keeper: Olaf
Verdediging: Paul, Mark, Remi, Ron (ik geloof van het 4e)
Middenveld: Uli, Ronnie, Jordy, Henk S
Voorin: Dave, Bas

Wissel: John Hendrix
Grensrechter: Jan
Toeschouwers: Cor en Tim

Jan had toch nog een team op de been weten te krijgen. Vaste waardes zoals Sergio (blessure), Henk M., Jeroen, Niels, Brahim, Roger, Henri en Roy oh ja en Stef, had iets met een spuit of zoiets, ontbraken. Maar goed de eerste wedstrijd voor de vets dit jaar 2017 kon beginnen. En wat een luxe als we Bas zelfs in de spits konden zetten. Het werd een hele leuke en sportieve wedstrijd.

Het werd al snel 0-1 door onze topscorer Bas na een dieptepass van Jordy. En ook de 0-2 volgde niet snel daarna. Bas scoorde weer na een dieptepass van Dave als ik het me goed herinner. De vets van Puth Schinnen scoorden hierna de 1-2. Jan vergat te vlaggen, iemand schoot tegen de paal en de bal kwam in de voeten van de rechtshalf, die buitenspel stond. Maar Jan wilde de spanning erin houden. En dat gebeurde. Hoewel onze vets beter waren tegen een toch redelijk sterk Puth Schinnen. De tegenstander scoorde nl. de 2-2 maar hun goede spits gaf aan dat er een overtreding aan voor af was gegaan met een gestrekt been. Netjes dat de scheidsrechter deze beslissing overnam. De stand bleef zodoende 1-2. Hierna kreeg Henk S nog een kans dankzij een goede voorzet van Ronnie. Maar hij twijfelde: of met de voet of met het hoofd scoren. De bal was nl. erg hard. Hij kopte dus naast.
De 1-3 volgde niet veel later door een prachtige goal/lob van Jordy op aangeven van Dave. De ruststand was bereikt 1-3.

N  testinfo eerste elftal

Gepost door Cor Verbeek (speler van V) op dinsdag 29.11.2016 (16:17:54)

Trainer:

Elftalleider:

Spelers:

N  testinfo eerste elftal dames

Gepost door Cor Verbeek (speler van V) op dinsdag 29.11.2016 (16:05:19)

dit is wwn twst